Koken






Chinese vegetarian cuisine

Chinese vegetarian cuisine



New World Press, softbound, 142pp, 100 authentic recipes


euro 14.00



Aantal  



Chuukoku ryori

Chuukoku ryori



Chinese cookery, text in japanese. hardbound, 164pp. (owner's name)


euro 8.00



Aantal  



Die Küche in Japan

Die Küche in Japan




STEINBERG, RAFAEL

Amsterdam: Time/Life. 206 pp. hardcover 22x28cm, Illustraties. Kartonnen band. in goede staat.


euro 8.00



Aantal  



Japan: It's Not All Raw Fish

Japan: It's Not All Raw Fish




Don Maloney

Tokyo: The Japan Times, Ltd. 1976, Tokyo, 1976. Soft Cover. Book Condition: Near Fine. Dust Jacket Condition:  Very Good. 6th Printing. 13x18cm. 5th Printing. A collection of articles from the 'Never the Twain.?' Japan Times column.


euro 9.00


1 exemplaar


Aantal  



Sushi en Sashimi

Sushi en Sashimi



Lisse, Rebo. 2002, First Edition. (ISBN: 9036613809) Pb. 96pp. ill..  New.


euro 7.00



Aantal  



Tau fu en zijn bereiding

Tau fu en zijn bereiding




Jan Anton van Hoek

Zevenster Zeist, uig. 1983, informatie over tofu, enkele recepten, nieuw


euro 9.00



Aantal  



Yamazato - Kaiseki recepten

Yamazato - Kaiseki recepten




Hotel Okura

Stichting Kunstboek, 2006, Yamazato, de geheimen van de japanse kaiseki keuken. Harde omslag, 111pp., 
NIEUW


euro 40.00



Aantal